canada goose jakke dame september etter at en spesialkomité i

Reddy Ice sender salgseksport på permisjon

Reddy Ice sa konserndirektør for salg og markedsføring, Ben Key, har blitt løst av sine plikter effektive 13. canada goose jakke dame september etter at en spesialkomité i styret fant at han sannsynligvis overtrådte selskapets politikk og er knyttet til saker som canada goose salg er under utredning. canada goose trillium etterforskning pågår og det er ikke kommet noen konklusjoner om at noen ulovlig oppførsel skjedde, sa selskapet. Det kunne ikke umiddelbart nås for kommentarer. Justisdepartementet og advokatforeningen i 19 stater og District of Columbia utfører undersøkelser canada goose herre om mulige antitrustbrudd i den pakkede canada goose dame isindustrien. Selskapet, som selger sine produkter primært under Reddy Ice-merkevaren, sa at det fortsatte canada goose jakke herre å samarbeide med Antitrust-avdelingen og advokatforeningen i deres undersøkelser. DIVIDEND canada goose victoria parka SUSPENDED Reddy Ice sa ingen kontantutbytte vil bli erklært for perioden 1. juli til 30. canada goose outlet september. tror det (suspendert utbytte) er det beste kurset i lys av dette år svakere canada goose jakker herre enn forventet driftsresultat og kostnader knyttet til pågående antitrustundersøkelser og relaterte rettssaker, sa administrerende direktør Gilbert Cassagne i en uttalelse. I august sendte Reddy Ice et 46 prosent fall i andre kvartalets overskudd, da det bar 4,6 millioner dollar av tvister kostnader knyttet til de https://www.canada-goose-jakker.com pågående antitrustundersøkelsene, og slashed sitt utsikter for 2008. Selskapet sa at eliminering av utbytte vil spare penger på ab ut $ 9,3 millioner per canada goose jakker dame kvartal. Den tidligere betalte utbytte på 1,68 dollar per aksje canada goose jakke på årsbasis. NYHETSJEFFIRKSOMRÅDET Reddy Ice sa at det ble utnevnt til canada goose victoria Paul Smith som sjef i drift 15. canada goose herre september. Stillingen var fortsatt ledig etter at den tidligere COO hadde gått ut canada goose i Januar, sa selskapet. canada goose norge Senest var Smith Senior Vice President, salgs- og forsyningskjede, av Cadbury Schweppes Plc. Det var Reddy Ice-aksjer, som har mistet over 70 prosent hittil i år, ned 13 prosent på $ 6,80 i morgen handel mandag på New York Stock Exchange. De slo en ny 52 uker lav på $ 6,43 tidligere på dagen. (Rapportering av Dilipp S. Nag i Bangalore; Redigering av Vinu Pilakkott).

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *