Het vertrouwen in aandelen en obligaties kwam zelfs omdat de

Instellingen omarmen aandelen en obligaties om doelen te bereiken

NEW YORK (Reuters) De meeste pensioenfondsen en andere institutionele beleggers over de hele wereld verwachten hun beleggingsdoelstellingen van vijf moncler jas heren jaar te 2018 moncler halen en zijn er meer en meer van overtuigd dat ze er kunnen komen met traditionele aandelen en obligaties, bleek uit een onderzoek van maandag.

Van de ondervraagden zei moncler jassen outlet 91 procent van de institutionele beleggers dat ze verwachtten hun doelstellingen in vijf jaar te halen, tegen 65 procent in 2012, volgens de 2014 Pyramis Global Institutional Investor Survey. investeerders. Het vertrouwen in aandelen en obligaties kwam zelfs omdat de marktvolatiliteit de moncler jassen heren sale grootste zorg bleef voor instellingen, met 22 procent die het als zodanig moncler jas dames sale noemde.

Velen beschouwen alternatieven als gunstig in een moncler nederland volatiele markt op basis van het uitgangspunt dat moncler jassen heren ze moncler jas dames rendementen bieden die op de traditionele aandelen- en obligatiemarkten zijn.

Het onderzoek had moncler outlet betrekking op moncler heren 811 institutionele beleggers in 22 landen die toezicht hielden op meer dan $ 9 biljoen aan activa.

Institutionele beleggers die op zoek zijn naar meer eenvoud en die vinden dat ze in staat zijn om de soorten rendementen te genereren die ze nodig hebben voor hun plandeelnemers met deze moncler jas sale meer traditionele assetallocatie, zegt Pam Holding, chief investment officer bij Pyramis. respondenten, 44 procent, zeiden dat alternatieven zoals moncler outlet sale hedgefondsen de kosten niet waard waren. pensioenfonds, zei in september dat het alle $ 4 miljard die het monclersale in hedgefondsen had geïnvesteerd, zou terugtrekken omdat het te duur en gecompliceerd was.

Het vertrouwen in aandelen en obligaties was sterk genoeg dat 43 moncler jas outlet procent van de wereldwijde respondenten zei dat ze hun moncler jas heren sale aandelenpositie zouden verhogen als de aandelenmarkten 20 procent of meer zouden dalen. Een overheersend deel van de respondenten, 25 procent, zei moncler sale dat een moncler jassen traditionele mix van moncler jassen dames aandelen en obligaties de overhand zou hebben in de komende 10 jaar.

Hoewel een piek moncler jassen dames sale in de rentetarieven werd beschouwd als het moncler uitverkoop grootste risico voor 23 procent van de wereldwijde respondenten, zei 30 procent dat moncler nederland ze dezelfde blootstelling aan obligaties zouden behouden als de rente 1 procent of meer zou stijgen, maar hun beleggingen in obligaties zouden verder diversifiëren.

Asset manager Pyramis voert het onderzoek van institutionele beleggers eens in de twee jaar uit. moncler dames Het onderzoek omvatte 281 particuliere pensioenen, 173 openbare pensioenen en 126 financiële instellingen.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *